Schedule

3 Mon 4 Tue 5 Wed 6 Thu 7 Fri 8 Sat 9 Sun
All-day
12:00 am
1:00 am
2:00 am
3:00 am
4:00 am
5:00 am
6:00 am
7:00 am
8:00 am
9:00 am
10:00 am
11:00 am
12:00 pm
1:00 pm
2:00 pm
3:00 pm
4:00 pm
5:00 pm
6:00 pm
7:00 pm
8:00 pm
9:00 pm
10:00 pm
11:00 pm
7:00 am Vinyasa / Budokon Class – 60 mins – Registration Required
Vinyasa / Budokon Class – 60 mins – Registration Required
Dec 3 @ 7:00 am – 8:00 am
I am very happy to conduct the morning yoga classes, but it is necessary that you let me know a day in advance. You could email me at abi@flowvillage.ch or call me at (+41) 76 …
12:00 pm Vinyasa / Budokon Yoga Class – 60 mins
Vinyasa / Budokon Yoga Class – 60 mins
Dec 3 @ 12:00 pm – 1:00 pm
The 60 mins lunch sessions are designed to recharge your energy for the rest of the day. The classes are focused on Vinyasa. Who is this for? Everybody with all skill levels are welcome. What’s the …
6:15 pm Budokon Yoga & Mobility Class – 90 mins
Budokon Yoga & Mobility Class – 90 mins
Dec 3 @ 6:15 pm – 7:45 pm
These sessions start with a yoga to gradually warm up the body, followed by a mobility session. We wrap it up with some slow stretches and eventually Shavasana. The yoga classes are focused on flowy …
8:00 pm Striking Class – 60 mins
Striking Class – 60 mins
Dec 3 @ 8:00 pm – 9:00 pm
The 60 mins light striking sessions are designed to teach you how to kick and punch appropriately and at the same time give you a nice cardio workout. Who is this for? Everybody with all skill …
7:00 am Vinyasa / Budokon Class – 60 mins – Registration Required
Vinyasa / Budokon Class – 60 mins – Registration Required
Dec 4 @ 7:00 am – 8:00 am
I am very happy to conduct the morning yoga classes, but it is necessary that you let me know a day in advance. You could email me at abi@flowvillage.ch or call me at (+41) 76 …
12:00 pm Vinyasa / Budokon Yoga Class – 60 mins
Vinyasa / Budokon Yoga Class – 60 mins
Dec 4 @ 12:00 pm – 1:00 pm
The 60 mins lunch sessions are designed to recharge your energy for the rest of the day. The classes are focused on Vinyasa. Who is this for? Everybody with all skill levels are welcome. What’s the …
6:15 pm Budokon Yoga & Striking Class – 90 mins
Budokon Yoga & Striking Class – 90 mins
Dec 4 @ 6:15 pm – 7:45 pm
These sessions start with a yoga session to gradually warm up the body, followed by a light striking session. We wrap it up with some slow stretches and eventually Shavasana. The yoga classes are focused …
8:00 pm Mobility Class – 60 mins
Mobility Class – 60 mins
Dec 4 @ 8:00 pm – 9:00 pm
Mobility focuses on free-form movement, borrowing inspiration from animal locomotion, modern dance, capoeira, etc. Who is this for? Everybody with all skill levels are welcome. What’s the duration of the class? 60 mins.
7:00 am Vinyasa / Budokon Class – 60 mins – Registration Required
Vinyasa / Budokon Class – 60 mins – Registration Required
Dec 5 @ 7:00 am – 8:00 am
I am very happy to conduct the morning yoga classes, but it is necessary that you let me know a day in advance. You could email me at abi@flowvillage.ch or call me at (+41) 76 …
12:00 pm Vinyasa / Budokon Yoga Class – 60 mins
Vinyasa / Budokon Yoga Class – 60 mins
Dec 5 @ 12:00 pm – 1:00 pm
The 60 mins lunch sessions are designed to recharge your energy for the rest of the day. The classes are focused on Vinyasa. Who is this for? Everybody with all skill levels are welcome. What’s the …
6:15 pm Budokon Yoga & Mobility Class – 90 mins
Budokon Yoga & Mobility Class – 90 mins
Dec 5 @ 6:15 pm – 7:45 pm
These sessions start with a yoga to gradually warm up the body, followed by a mobility session. We wrap it up with some slow stretches and eventually Shavasana. The yoga classes are focused on flowy …
8:00 pm Striking Class – 60 mins
Striking Class – 60 mins
Dec 5 @ 8:00 pm – 9:00 pm
The 60 mins light striking sessions are designed to teach you how to kick and punch appropriately and at the same time give you a nice cardio workout. Who is this for? Everybody with all skill …
7:00 am Vinyasa / Budokon Class – 60 mins – Registration Required
Vinyasa / Budokon Class – 60 mins – Registration Required
Dec 6 @ 7:00 am – 8:00 am
I am very happy to conduct the morning yoga classes, but it is necessary that you let me know a day in advance. You could email me at abi@flowvillage.ch or call me at (+41) 76 …
12:00 pm Vinyasa / Budokon Yoga Class – 60 mins
Vinyasa / Budokon Yoga Class – 60 mins
Dec 6 @ 12:00 pm – 1:00 pm
The 60 mins lunch sessions are designed to recharge your energy for the rest of the day. The classes are focused on Vinyasa. Who is this for? Everybody with all skill levels are welcome. What’s the …
6:15 pm Budokon Yoga & Striking Class – 90 mins
Budokon Yoga & Striking Class – 90 mins
Dec 6 @ 6:15 pm – 7:45 pm
These sessions start with a yoga session to gradually warm up the body, followed by a light striking session. We wrap it up with some slow stretches and eventually Shavasana. The yoga classes are focused …
8:00 pm Mobility Class – 60 mins
Mobility Class – 60 mins
Dec 6 @ 8:00 pm – 9:00 pm
Mobility focuses on free-form movement, borrowing inspiration from animal locomotion, modern dance, capoeira, etc. Who is this for? Everybody with all skill levels are welcome. What’s the duration of the class? 60 mins.
7:00 am Vinyasa / Budokon Class – 60 mins – Registration Required
Vinyasa / Budokon Class – 60 mins – Registration Required
Dec 7 @ 7:00 am – 8:00 am
I am very happy to conduct the morning yoga classes, but it is necessary that you let me know a day in advance. You could email me at abi@flowvillage.ch or call me at (+41) 76 …
12:00 pm Vinyasa / Budokon Yoga Class – 60 mins
Vinyasa / Budokon Yoga Class – 60 mins
Dec 7 @ 12:00 pm – 1:00 pm
The 60 mins lunch sessions are designed to recharge your energy for the rest of the day. The classes are focused on Vinyasa. Who is this for? Everybody with all skill levels are welcome. What’s the …